Nieuwe bestuursleden gezocht!

Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor Jong Essent laat het dan nu weten! We zijn namelijk op zoek naar collega’s, die plaats willen nemen in het bestuur van Jong Essent. Per direct zijn we opzoek naar de rollen voor activiteiten coördinator en secretaris, daarnaast zijn we vanaf april opzoek naar een nieuwe penningmeester.

Jong Essent organiseert vele activiteiten voor de jongere collega’s op het gebied van zelfontwikkeling en sociale activiteiten die altijd in het teken staan van toegevoegde waarde leveren voor de organisatie. Daarmee is Jong Essent over de jaren een belangrijk onderdeel van het bedrijf geworden dat ontzettend veel mooie activiteiten organiseert.

Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van dit alles. Mocht je interesse hebben, laat dit dan weten door een mail te sturen naar JongEssent@Essent.nl met daarin je motivatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met een van de huidige bestuursleden.