Jong Essent & Enermates Go Digital! – 26 & 27 oktober

Zoals je wellicht weet willen Essent én innogy een digitaal energiebedrijf worden en daarmee leidend zijn in de energiemarkt. Maar wat houdt dat precies in en hoe kun jij daar een rol in spelen?

Om antwoord te geven op deze vragen reizen Jong Essent en de Enermates (het innogy brede Young Professional netwerk) op 26 oktober af naar het bruisende Berlijn.  Daar gaan we samen met het innogy Digital Leadership Team en toonaangevende bedrijven op digitaal gebied in gesprek over wat een bedrijf op dit vlak succesvol maakt en hoe we dit kunnen vertalen binnen Essent en innogy.

Wil jij deel uitmaken van deze unieke trip én bijdragen aan onze strategische doelen? Overleg met je leidinggevende en meld je aan, dan zorgen wij voor de rest! Let wel, er zijn maar twintig plaatsen beschikbaar, dus vol is vol!

Wanneer?          Donderdag 26 oktober (Vroeg, nader tijdstip volgt) tot vrijdag 27 oktober (18:00, overnachting is mogelijk)
Waar?                 Berlijn (overnachting, reis en andere faciliteiten worden geregeld)Kosten?              Geen, die worden gedekt door Jong Essent!
Meedoen?         Helaas is dit event al vol en is er al een significante wachtlijst. Aanmelden is dus op dit moment niet meer mogelijk.