Activiteiten

Jong Essent organiseert elke maand leuke en interessante activiteiten om je kennis, maar ook je netwerk te verbreden.

Zo staat enkele keren per jaar een Toplunch met een van de toppers van Essent op de agenda, waarbij je tijdens een informele lunch vragen kan stellen aan de manager, directeur of zelfs boardmember. Zo hebben we al meerdere directeuren én onze Chief Financial Officer aan tafel gehad!

Als jongerenvereniging nemen wij graag onze verantwoordelijkheid om steeds meer toegevoegde waarde te leveren aan Essent door relevante trainingen, deepdives en workshops te organiseren zoals de reeks Exceltrainingen en de presentatie-training. Ook voorzien we je van een training over The Pyramid Principle; erg handig voor diegenen onder ons die vaak met PowerPoint werken en hier het maximale uit willen halen.

In maart van dit jaar hebben wij het NK Debatteren georganiseerd inclusief een snelcursus debatteren. Volgend jaar staat deze mooie activiteit, waar ook veel deelnemers van buiten Essent op afkomen, weer op de planning en het belooft dan nog groter aangepakt te worden!

Jong Essent wil uiteraard ook wat aanbieden aan de ondernemende en sportieve collega’s onder ons. Denk hierbij aan sportclinics (tennis, golf) en de niet te missen studiereis en wintersportreis.

Tot slot willen wij graag een mooi netwerk creëren, waarbij alle enthousiaste jongeren binnen Essent welkom zijn. Zodoende maken we onderdeel uit van het landelijke Young Energy Professionals netwerk en het lokale Paleiskwartier netwerk. Kom dus ook eens naar onze borrel. Je bent van harte welkom!

Jong Essent is er vóór, maar vooral ook dóór leden. Heb jij een idee voor een leuke activiteit, of wil je meehelpen om het idee van een ander JongEssent lid uit te voeren, laat het ons weten!
 
Jong Essent streeft ernaar om haar netwerk te verstevigen en uit te breiden en hecht daarom waarde aan het meermalige bezoek van leden aan activiteiten.  Nog nooit geweest, maar wel een tip aan ons om te zorgen dat jij wel een keer komt? Laat het ons dan ook weten!